Masaüstü Reklamlıklar

18-12-2021 09:37
Masaüstü Reklamlıklar

Masaüstü Reklamlıklar

Günümüzde reklam için kullanılan alanlar ve mekanlar çok farklılık göstermekte. Bir zamanlar reklam denince, bilbordlar, televizyon ya da radyo da verilen reklamlar olarak akla gelse de artık günümüzde ortaya çıkan reklam algısı çok farklı. Kişiler, kurumlar ya da firmalar yaptıkları işi ya da kurumsal kimliklerini daha iyi tanıtabilmek için vatandaşa doğrudan hitap eden materyaller ve yöntemler kullanmaya başladı. Örneğin takvimler ya da imsakiyeler vatandaşların doğrudan etkileşim halinde bulunduğu araçlardır. Bu araçlar sayesinde kişilerin daha çok dikkati çekilebilmekte ya da yapılacak reklam kişilere daha hızlı ve daha kolay bir şekilde ulaşabilmektedir.

Masaüstü reklamlıklar kişilere verilmek istenen mesajın ya da ulaştırılmak istenen reklamın kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla son yıllarda sık sık başvurulan bir yöntemdir. Bu yöntem ile reklam verecek kişi, firma ya da kurum, kendi tasarımını, logosunu, sloganını ya da ürününü kullanarak vermek istediği mesajı en iyi şekilde kişilere ulaştırabilmekte. Masaüstü reklamlıkları çok çeşitli materyaller üzerine yapılacak reklam ya da tanıtım baskıları ile kullanılır. Masaüstü reklamlıklarına örnek verecek olursak, masaüstü reklam panoları, masaüstü isimlikler, masaüstü resimlikler, resim çerçevesi ve künyelikler, kartvizit kutuları, masaüstü kalemlikler, şikayet, öneri ve bahşiş kutuları olabilir. Masaüstü reklamlıklarının en büyük avantajı, bu reklamlıkların bulunduğu masa sahibine reklamın yapılması ile sınırlı kalmaz, bir şekilde masaüstü reklamlıklarının kullanıldığı masa ya da masa sahibi ile işi olan tüm kişilerin bir şekilde bu reklamlıklar ile etkileşim içinde olması sağlanarak reklam alanı geniş tutulur. Örneğin banka tarzı ya da devlet kurumu tarzı bir yerde kullanılacak masaüstü reklamlıkları ile günde onlarca belki de yüzlerce kişinin yapılan bu reklam ile etkileşim kurması sağlanır ve yapılan reklamın doğrudan kişilere ulaşması kolaylaşır.

Masaüstü reklamlıkları birçok çeşit ve modele sahip olduğu için kendi reklamınızı ya da vermek istediğiniz mesajı, kurumsal kimliğinize ya da yaptığınız işe en uygun tasarımlar ile bir araya getirebilir ve bu sayede görsel olarak dikkat çeken bir ürün ortaya çıkarabilirsiniz. Lamiless firması sizlere sunduğu geniş masaüstü reklamlıkları ile birçok çeşit, model ve tasarım seçeneği en uygun ve en şık ürünleri bulmanızı ve kurumsal kimliğiniz ile bir araya getirmenizi sağlıyor.


Masaüstü Reklam Panoları

Masaüstü reklam panoları çok sık kullanılan masaüstü reklamlıklarının başında gelir. L tipi masaüstü, T tipi masaüstü, üçgen tipi masaüstü V tipi masaüstü reklamlıkları gibi çeşitleri olan bu ürünleri kullanmayı düşündüğünüz yere göre seçebilirsiniz. Bu panoların arasında en uygun şekil ve tipte olanı seçebilir, vermek istediğiniz reklamı ya da mesajı içerir broşür ya da tasarımı bu masaüstü reklam panolarına yerleştirerek kullanabilirsiniz.


Menü Standları

Menü standları ile broşürlerinizi, fiyat listelerinizi, ürün tanıtımlarınızı içerir bilgiselleri bir arada düzenli bir şekilde tutabilir ve almak isteyenlerin kolay bir şekilde almasını sağlayabilirsiniz. Sabit menü standları konulduğu yüzeyde tek ya da iki yönlü olabilirken döner menü standları genelde üç ya da dört yüzeyli olabilmekte ve her bir yüzeyine farklı bir ürün ya da reklam yerleştirilerek kullanılabilmektedir. Ayrıca bu ürünler dönen yüzeylere sahip olduğu için diğer bölümlerdeki reklam ürünlerine ulaşmak için standları döndürmek yeterli olur.

 

Masaüstü İsimlikler

Masaüstü isimlikler birçok boy ve ebatları olan ürün gruplarıdır. Bu ürün gruplarını kullanılacak masa ile uyumlu olacak şekil ve ebatlarda seçmek, verilmek istenen mesajın ya da reklamın karşı tarafa kolay ulaşmasını sağlar. Ayrıca bu isimlikleri reklam amacı dışında kullanan kişinin bilgilerini içerecek şekilde de kullanabilirsiniz.


Masaüstü Resimlikler

Masaüstü resimlikler ile kendinizin ya da ailenizin resimlerini bir araya getirebilir ve her an göz önünde tutabilirsiniz.

 

Kartvizit Kutuları

Kartvizit kutuları ile kartlarınızı bir arada tutabilir ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.


Masaüstü Kalemlikler

Ofis ve büro tarzı yerlerde kalemler çok sık kullanılır. Bu kalemleri bir arada kullanışlı bir şekilde tutmak için masaüstü kalemlikleri en pratik araçlardır. Masaüstü kalemlikleri birçok şekil renk ve modelde olan ürün gruplarıdır. Bu kalemlikleri hem masaüstü dağınıkların toplanması amacıyla kullanabilirsiniz hem de üzerine yapılacak baskılar ile reklam aracı olarak kullanabilirsiniz.

 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.